Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toppenväder – för det här

Vill du inte gå ut i regnet? Ingen fara, NA har samlat tio roligare saker att ägna sig åt på internet i stället.

Annons

1. Regnet vräker ner i Örebro just nu, men den sociala nyhetssajten Buzzfeed har sammanställt 21 bilder som kommer att få dig på bättre humör.

21 Pictures That Will Restore Your Faith In Humanity

2.

På övergångsstället vid Abbey Road, där Beatles fotograferade sitt ikoniska albumomslag 1969, är det bättre väder just nu. Där finns även en webcam som dygnet runt livesänder turister som i princip varje minut försöker återskapa Beatlarnas promenad över gatan.

Abbey Road Crossing Cam

3.

Ett av världens största och mest populära nätforum, Reddit, har fullt med trafik oavsett väder. Där kan du kolla på intressanta videos, roliga bildergulligheter eller varför inte lära sig något nytt?

4.

Du kanske kan få något vettigt gjort nu när solen inte distraherar dig? Här är en autentisk och inspirerande att göra-lista från en av musikens stora:

Johnny Cash’s To-Do List

5

. Kom ihåg att det kunde varit värre. För några veckor sedan drabbades staden Kirov, sydväst om Moskva, av ett häftigt regnväder. Och då kan det gå så här illa om man är en obetänksam taxichaufför (wait for it):

http://www.youtube.com/watch?v=A_mm_hOPNJg

6

. Och apropå Ryssland finns där en stad som är mer deprimerande än dagens regntunga Örebro: Norilsk, Sibirien. En av världens största metallfabriker finns här. Men inte så mycket annat, som synes på det här fotot.

Norilsk.

7

. Något som är deprimerande och roligt på samma gång är när den tuffa actionskådespelaren Liam Neeson försöker sig på stand-up comedy hos komedikungen Ricky Gervais i BBC-serien Life’s Too Short. Gervais har själv sagt att det är en av de roligaste sketcherna han gjort, och det är svårt att säga emot när man ser Neeson misslyckas så kapitalt:

Liam Neeson on Life's Too Short

8.

Det är bara en månad kvar till OS i London. I går började australisk tv sända den här reklamen, som är sevärd oavsett om man gillar sport eller inte:

Foxtel Ad // London Olympics 2012

Bonus:

The Telegraph har fått tag på playlisten som regissören Danny Boyle valt till invigningsceremonin. Förutom väntade klassiker som Beatles, Rolling Stones och David Bowie innehåller den kontroversiella låtar som anarkipunkarna Sex Pistols "God save the Queen". Det är ett vågat drag med tanke på att drottning Elizabeth kommr att vara närvarande vid ceremonin. Listan är 86 låtar lång. Här är Youtube-versionen och här är Spotify-listan.

9.

Snart blir det bättre väder igen. Då kan du börja bada och kanske ta en så här snygg bild på ditt dyk:

Time-lapse Cliff Diving Photo

10

. Men du kommer även att få stå ut med de mer banala sommarfotona som kommer att publiceras i en strid ström på dina sociala medier:

27 Summer Things Everyone Posts To Instagram

Mer läsning

Annons