Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trafikkaos på riksväg 50 - flera olyckor

(UPPDATERAD 13:37) Det är stora trafikproblem på riksväg 50 på flera håll runt om i länet.

Annons

10:48 larmades SOS om en singelolycka söder om gamla Coop Forum där en personbil kört in i mitträcket på vägen. 

En lastbil träffades av ett däck som släppt från en annan lastbil på riksväg 50 vid Guldsmedshyttan på tisdagsförmiddagen. Det finns inga uppgifter om skador.

På riksväg 50 utanför Askersund åkte två personbilar av vägen strax före 11 på tisdagen. Inga personer uppges ha skadats.

I Fanthyttan har flera lastbilar haft problem att ta sig fram och behövt bärgas från platsen. Vid 11-tiden ska trafiken ha flutit på normalt.

I Östansjö har en personbil kolliderat med en lastbil vilket medförde totalstopp i trafiken. Ingen person ska ha skadats allvarligt vid olyckan.

Vid lunchtid åkte en bil av vägen och voltade på riksväg 50 i höjd med Dalskogen. Ingen person ska ha skadats i samband med olyckan. Polisen spärrade av södergående körfält. 

- Det verkar inte som att någon har gjort sig illa allvarligt, vad jag vet. Men det verkar vara halt ute på riksvägen där flera lastbilar har problem att ta sig fram. Det är som vanligt viktigt att ta det försiktigt i trafiken och se till att ha bra däck och hålla avståndet, säger Jens auf der Heide, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Har du bilder? Skicka MMS till 72019 eller mejla [email protected]

Mer läsning

Annons