Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinnarbilden: Regn - men skiner upp ändå 

Här är vinnaren i NA:s läsarbildstävling. – Det går att ha roligt fast det regnar, säger vinnarfotografen Anna-Karin Larsson.

Annons
Julia Larsson och Emma Duncan såg så här glada ut i regnet på Lanna lodges midsommarfirande. Bilden blev bästa läsarbild i NA:s läsartävling.

Över 100 bilder skickades in av länsborna till na.se under fredagens midsommarfirande. Se läsarnas bildspecial här! Vinnaren blev till slut Anna-Karin Larssons positiva regnbild från Lanna lodge.

– Åh vad kul! Tack. Jag tyckte att bilden var härlig. Att den visade att det går att skratta och ha roligt trots att det regnade på midsommar, säger Anna-Karin Larsson, som avbildade sin dotter Julia och hennes vän Emma Duncan.

– Julia kom hem från high school i USA i maj och hennes amerikanska kompis Emma från Oklahoma, som besökte Sverige för första gången. Vi hade berättat lite innan hur midsommar firades och jag tror att hon tyckte det var roligt. Vi klädde stången på Lanna lodge och dansade till Små grodorna. Sedan stack tjejerna på fest i Lillån och Adolfsberg.

Missa inte att tävla om månadens bästa nyhetsbild och 3 000 kronor. Skicka in dina bilder eller klipp från aktuella händelser i länet till [email protected] eller MMS:a till 72 019!

Så här ser originalbilden ut.

Så säger juryn

"Vinnaren lyckades fånga glädjen i regnet och samtidigt känslan av klassiskt midsommarväder".

NA:s jury bestod av:

Johan Arvidsson

Anna Levin 

Caroline Axelsson

Evelina Åström 

Mer läsning

Annons