Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Örebro värvar tryout-spelare

Tabelltvåan Örebro Hockey väljer att förstärka forwardssidan. Nu är det klart att centern Adrian Foster ansluter på en månads tryout-kontrakt.

Annons

Kanadensaren Adrian Foster, 28, har fram tills nu varit klubblös den här säsongen efter att han i somras nobbades av NHL-laget Florida Panthers på klubbens trainingcamp.

Nu ska Foster försöka övertyga på Örebro Hockey där han om en dryg vecka ansluter till laget på ett en månader långt tryout-kontrakt.

- En chans för honom att få bilda sig en uppfattning om klubben och vi om honom. Sedan får vi se vad det leder till i slutändan, säger Örebro Hockeys tränare Peter Andersson.

Hur skulle du vilja beskriva Foster som spelare?- Som en hårt arbetande center. Som de flesta kanadensare är han även farlig framför mål. En stryktålig och obekväm kille att möta

Senaste klubben som Foster tillhörde var tyska Frankfurt Lions där han i fjol gjorde nio matcher. Han hann även med spel i KHL-klubben Dinamo Riga samma säsong där det blev fyra poäng (2+2) på tio matcher.

Utöver Foster meddelar även Örebro Hockey att man kommer låna in Djurgårdens back Alexander Deilert. Först till onsdagens hemmamatch mot Växjö Lakers och troligtvis också till lördagens bortamatch mot Rögle.

Läs mer i tisdagens NA, papperstidningen!

Fakta: Adrian Foster

Född: 15 januari 1982.

Längd: 183 cm.

Vikt: 93 kg.

Position: Center.

Draftad: 2001 som nummer 28 i den första rundan av New Jersey Devils.

Aktuell: Har skrivit på en månads tryout-kontrakt med Örebro Hockey.