Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Amanda Knox lättad efter frikännande

Rättegångarna om mordet på den brittiska studenten Meredith Kercher har följts av en hel värld. Men till slut friades amerikanska Amanda Knox.Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Lokalt

Par misstänks för marijuanaodling

I natt slog polisen till mot en cannabisodling i södra delarna av länet. En 50-årig man och en 34-årig kvinna sitter nu anhållna misstänkta för att ha framställt narkotika.

Sverige

Ammunitionsmiss på stridsflottilj

Fjärde sjöstridsflottiljen i Berga söder om Stockholm saknade tillstånd att förvara ammunition och andra explosiva varor, skriver Bohusläningen. Vid en inspektion i mitten av mars upptäcktes 17 punkter som "bör åtgärdas snarast".(TT)

Svenskt företag startar Saudiskola

Mitt i Sveriges diplomatiska kris med Saudiarabien passar det svenska företaget Kedtech på att presentera planer på att starta en skola i arablandet. (TT)

Världen

Amanda Knox lättad efter frikännande

Rättegångarna om mordet på den brittiska studenten Meredith Kercher har följts av en hel värld. Men till slut friades amerikanska Amanda Knox och hennes italienske ex-pojkvän Raffaele Sollecito från misstankarna.

Sojuzraket dockade med ISS

En rysk Sojuzfarkost med en tremannabesättning har genomfört en lyckad dockning med internationella rymdstationen ISS, uppger amerikanska rymdstyrelsen Nasa. (TT)

Mer läsning

Annons