Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Dags att Örebros krogarhar öppet till klockan fem"

I dag skriver Alaa Idris, ordförande i fritids- och turistnämnden i Örebro, en debattartikel om att krogarna borde ha öppet längre och dessutom bli tydligare med vilken musikstil de har för kvällen.

Annons

Hur kommer det sig du skrev den här insändaren?- Jag har hamnat i diskussion om det här med folk flera gånger när jag har varit ute, både krogfolk och gäster. Det är något som jag har tänkt länge och det har irriterat mig att man inte har öppet längre. Men det har inte blivit av att gå från ord till handling, men nu skrev jag till sist insändaren. Det är dags att ta upp diskussionen, det är inte så långt kvar till våren och sommaren.

Hur viktigt är det här ämnet?-Det är viktigt, men svårt att jämföra med andra områden. Men det är en av frågorna som kan göra att människor trivs i Örebro. Det är kanske inte den viktigare frågan i Örebro, men det är angeläget för många och särskilt för oss som tycker om att dansa.

Har du fått några reaktioner?-Inte än, jag tänkte lägga upp insändaren på min blogg och på Facebook, då kommer reaktionerna. Jag räknar med reaktioner och det finns olika perspektiv på den här frågan.

Alaa Idris är ordförande i fritids- och turistnämnden i Örebro. Hon tycker att Örebro borde inse att vi är en storstad.

Mer läsning

Annons