Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Örebropolisensintensiva kväll och natt

Biltjuvar vid Svampen, misshandel och en rattfull mc-förare. Det blev en hektiskt natt för Örebropolisen. Läs om händelserna - timma för timma.

Annons

18.45: En 42-årig man som varit anhållen i sin frånvaro misstänkt för grov kvinnofridskränkning grips i Hitorp utanför Nora. Efter förhör förblir han anhållen.

19.05: Ett inbrott upptäcks i en lägenhet i Vivalla i Örebro. Lägenhetsinnehavaren är bortrest, men inbrottet larmas till polisen av en granne. Det är ännu oklart vad som stulits.

23.02: En 32-årig man grips i centrala Örebro. Han misstänks ha misshandlat sin sambo. Mannen anhålls efter förhör av åklagare och utredning tar vid.

00.15: Vid Svampen i Örebro stoppar polisen en bil och griper en 22-åring och en 23-åring misstänkta för bilstöld. Den 22-årige mannen misstänks också för grovt rattfylleri efter att ha blåst positivt. Han visar också tecken på att ha tagit droger. Efter förhör friges bägge männen av åklagare.

00.54: Utanför entrén till festivalen Putte i Parken grips en 18-årig man. Han misstänks ha gett en annan man en så kallad dansk skalle. Den misstänkte anhålls efter förhör, medan mannen som misshandlats körs till Karlskoga lasarett för vård.

01.04: Ett tiotal personer knivhotas av en 20-årig man utanför restaurang Max vid Eurostop. Han jagades iväg av flera personer och kunde därefter gripas av en polispatrull. Mannen anhålls efter förhör på polisstationen.

04.52: Polisen stoppar en 25-årig mc-förare i Askersund och låter honom blåsa. Provet är positivt och han tas med till stationen för blodprov. Mannen är nu misstänkt för rattfylleri.

Mer läsning

Annons