Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Januari 2012: Två solfångare

Solen var på väg ner bakom Karlslundsåsen och de lekande barnen. Lotta Korslid fick upp kameran och bad barnen testa en sak.
– Jag är grymt nöjd med resultatet, säger fotografen.

Annons
Januari månads bästa bild. Vi var med våra barn och lekte vid en av grillplatserna i Karlslundsskogen då detta härliga fototillfälle dök upp. Resultatet blev över förväntan.

Simon, 3 år, och Amanda, 5 år är ofta och leker i Karlslundsskogen. Den här gången var de vid grillplatsen uppe på åsen.

– Jag fick idén när jag såg solen där bakom träden. Och Simon och Amanda förstod snabbt vad jag var ute efter när jag frågade dem om vi skulle testa att ta bilder där det såg ut som att de fångade solen, berättar Lotta Korslid.

Lotta tog flera bilder där syskonen på olika sätt fångade solen. Den hon skickade in till Läsarnas fotoalbum på na.se var hon allra mest nöjd med.

Katter och ekorreBland alla de bilder som skickades in till Läsarnas fotoalbum under januari månad har juryn valt ut ytterligare två som får ett hedersomnämnande. Det är Annika Hjärterströms bild på kattmamman och den lilla kattungen och Sami Rahkonens bild på ekorrbebisen som tittar ut ur fågelholken.

Inloggad medlemI tävlingen Månadens bild i Läsarnas fotoalbum deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum på na.se. Av praktiska skäl väljer vi bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför ska du vara inloggad medlem på na.se när du skickar in bilder som ska delta i Månadens bildtävlingen.

Läsarnas fotoalbum hittar du på na.se/fotoalbumet. Även bilder inskickade till bildalbum på någon av kommunsidorna deltar i bildtävlingen.

Hedersomnämnande. Här ligger man i tryggt förvar.
Hedersomnämnande. Mamma ekorre sprang förbi fönstret och jag insåg att förra årets ekorre är tillbaka i fågelboet. Men denna gång var mamma ekorre vakt åt sin lilla bebis som nyfiket nog tittade ut när jag kom för att fotografera lite.

Mer läsning

Annons