Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kolla in alla vårstilar

Nu är det dags att hänga undan vinterjackan och ställa in kängorna i garderoben.Stadsliv gick ut och kollade in vårmodet på stan.Trenden tycks vara Converse, skinnjacka – och massor av färg.

Annons
Elin Malmqvist 18 år, Almby,Andreas Holm19 år, Nora:Elin har en vårjacka från Zara, jeans, skor i Converesemodell, scarf och stickade vantar. Andreas bär en vår/vinterjacka från Naturkompaniet, uppkavlade jeans, pikétröja och även han Converse.Vilket plagg längtar du efter nu när vintern är över?– En tunnare jacka, som jeansjackan. Den längtar jag efter, säger Elin.– Linne och shorts, svarar Andreas, men det är lite för kallt för det än.

Linnea Andersson18 år, Hovsta:Linnea har ett par converse, en vårjacka, solglasögon, scarf och en tunn sommarklänning från Indiska.Vilket är ditt vårmåste?– Jag kör ju barbent, det är en grej. Men annars tycker jag skinnjackan. Jag har själv en hemma.
Rebecca Meiselbach 34 år, Stockholm:Rebecca har skotskrutiga Converse på fötterna, lila tights, turkos kjol, skinnjacka, en randig topp och en hemvirkad halsduk.Berätta om din stil.– Den är personlig med en mängd olika färger. Jag försöker få det som egentligen inte passar ihop att passa ihop, som rött, rosa och orange.
Pierre Chalin 29 år, Lundby:Pierre bär ett par solglasögon av pilotmodell från Diesel, skinnjacka, turkosfärgad tröja, jeans och svarta tygskor.Var köper du dina kläder?– Det är lite blandat, där jag hittar något snyggt helt enkelt. Jag är inte märkestokig, det kan vara lite dyrt och lite billigt.
Joanna Wilczynska 20 år, Vivalla:Joanna har en kappa från en polsk klädeskedja, blus, kjol, blå tights och svarta balle-rinaskor.Vad skulle du aldrig sätta på dig?– Leggings med bara en kort t-shirt till, eller en alldeles för kort kjol.

Mer läsning

Annons