Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Konkursen avvärjd – Skojlandet lever vidare

Skojlandet har klarat ut sina skatteskulder och lever vidare. Ägaren Cathrine Svärd är optimistisk inför fortsättningen.

Annons

NA berättade tidigáre i veckan att Skatteverket begärt Skojlandet i konkurs för skatteskulder på drygt 200 000 kronor. Cathrine Svärd tar på sig ansvaret för att det hann gå så långt.

– Jag har tokfokuserat på anläggningen och en nysatsning för att bredda verksamheten, säger hon. Vi hade nyligen ett stort kvällsevent som riktades till företag och föreningar. Jag har lagt ner massor med jobb på det och försummat det löpande administrativa arbetet.

– Det var olyckligt men det är baksidan med enmansföretagande, man måste hinna göra allt själv.

Skatteskulden är nu betald och konkurshotet undanröjt. Cathrine Svärd har Skojlandet till salu men känner ingen brådska. Trenden har vänt och besökssiffrorna stiger igen.

– Min magkänsla är att det kommer att gå bra. Jag är envis och har bestämt mig för att klara det här. Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Tidigare har Skojlandet bara haft öppet dagtid men Cathrine Svärd satsar nu också på att fylla lokalerna kvällstid med olika grupparrangemang.

Mer läsning

Annons