Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Länsbo satsade 60 kronor - blev miljonär

En person i länet har vunnit en miljon kronor efter att ha bytt nummer på Keno.– Det här är helt otroligt, säger vinnaren till Svenska Spel.

Annons

Efter fredagens dragning i Keno stod det klart att en person i Örebro län blivit en miljon kronor rikare. Vinnaren hade först svårt att förstå vad som hänt.

– Det här är helt otroligt! Jag har spelat på hästar och Stryktipset tidigare och bara spelat Keno vid något tillfälle. Men under ett par månader har jag spelat för 60 kronor några gånger i veckan. Men det gick lite trögt, så för en vecka sedan bytte jag nummer och nu blev det 10 rätt och en miljonvinst, säger vinnaren, som önskar vara anonym.

– Egentligen går det inte att förstå, men det roliga är att när jag skulle byta nummer tittade jag lite extra på ett horoskop i en veckotidning och fick ihop lite nummer som skulle vara bra på Lotto. Jag tog dessa och plussade på med lite andra siffror kopplade till min familj och på den vägen blev den en miljonrad, säger vinnaren till Svenska Spel.

Vinnaren ska använda pengarna till sin pension och att stötta sina barn ekonomiskt.

De sex Kenoraderna lämnades in av vinnaren i Nya Gärdekiosken i Kopparberg. Länsbon vann på Keno nivå 10. Den rätta miljonraden i fredags var: 4-5-6-24-33-44-45-57-58-63.

Mer läsning

Annons