Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Let's dance-domare blir konkurrenter i Örebro

Nu blir de båda Let´s dance-kollegorna konkurrenter. I augusti drar Tony Irvings dansakademi i gång i Örebro där Dermot Clemengers dansinstitut redan finns sedan flera år tillbaka.

Annons
Tony Irving och Dermot Clemenger kommer nu att konkurrera om danseleverna i Örebro.

Fast någon större kamp mellan de båda dansgiganterna lär det knappast blir. Det är Aspholmens wellnessclub som kommer att driva Tony Irvings Dance Academy, men huvudpersonen själv kommer inte att vara där och hålla i dansundervisningen.

– Nej, jag utbildar personer som kommer att driva dansklasser i Örebro. Det är inte jag, personligen, som öppnar, berättar Tony Irving för NA.

Men du kommer att konkurrera med din jurykollega Dermot Clemenger och Nerikes dansinstitut?

– Nej, det är en jätteskillnad. Dermot driver ett riktigt dansinstitut, vi ordnar danskurser på ett gym. Dermot och jag är väldigt goda vänner och han är en av mina bästa polare. Det finns ingen konflikt i det här alls.

Skeptisk till konceptet Även Dermot Clemenger hävdar att de båda är vänner och att Tonys satsning i Örebro inte ändrar på det. Men han är skeptisk till konceptet.

– Jag har pratat med Tony om det här och jag skulle inte vara kritisk till att han öppnade en riktig dansskola men problemet är att han utbildar gyminstruktörer till danslärare på två dagar. Det krävs mycket mer för att ha danskurser, det är en lång utbildning.

Finslipade detaljer

I fredags var det final för den här säsongen av TV 4:as tävlingsprogram Let´s dance.

Blir det någon mer säsong?– Det får jag inte yttra mig om förrän kontraktet är påskrivet, säger Tony Irving.

Men om det blir det, då vill du vara med i juryn ytterligare ett år?

– Ja, jag vill vara med till 100 procent. I början av säsongen var jag skeptisk, hur många gånger kan man förklara en cha-cha? Men nu har man finslipat detaljerna i programmet och vi tre som sitter i juryn fungerar jättebra ihop.

”Otroligt roligt”

Dermot Clemenger är inte lika säker på att han vill vara med ytterligare en säsong.

– Jag vet inte. Det är för tidigt att säga än. Jag måste smälta den här säsongen först men det har varit otroligt roligt.

Mer läsning

Annons