Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massor med lediga fritidshus i Örebro

Letar du efter fritidshus? Då kan det vara läge att söka i Örebro kommun. Där finns det ett väldigt stort utbud just nu.

Annons

I månadsskiftet april-maj i år fanns det mer än dubbelt så många lediga fritidshus i Örebro kommun jämfört med för ett år sedan. Totalt fanns det 55 lediga fritidshus den sista april i år. Det är 83 procent fler än för ett år sedan.

Norrtälje är den kommun i landet som har flest lediga fritidshus, enligt färsk statistik från marknadsplatsen bovision.se. Vid det senaste månadsskiftet fanns det 126 lediga fritidshus i Roslagskommunen. Sedan följer Härjedalen (90 lediga fritidshus), Strängnäs 65) Värmdö (63) och på femte plats kommer Malung-Sälen med 56 lediga fritidshus. Örebro kommun med 55 lediga hus delar sjätte platsen med Karlskrona.

För den som letar billiga fritidshus är Härjedalen den kommun som har störst utbud att erbjuda. Där finns det 43 hus som har ett utgångspris på under 500 000 kronor.

Men även här håller sig Örebro högt uppe på Sverige-listan. Örebro kommun har 23 fritidshus med en prislapp som understiger en halv miljon, vilket ger en delad tredjeplats med Strömstad efter Härjedalen och Strängnäs.

Mer läsning

Annons