Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandlades i parker

(Ny version 12.45) Två fall av misshandel inträffade i olika parker under natten till söndag. En person sitter anhållen.

Annons

Vid 01.20-tiden larmade vittnen polisen om en misshandel i Stadsparken. Det var en 25-årig man som ska ha sparkat sin flickvän på kroppen när hon låg på marken. Eftersom han var berusad lades mannen in för tillnyktring i väntan på förhör. Polisen rubricerar misshandeln som grov. Mannen misstänks även för brott mot knivlagen då han hade en kniv gömd i kalsongerna när polisen fick tag på honom. Den misshandlade kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus.

Efter förhör under förmiddagen har mannen anhållits, misstänkt för grov misshandel.

Strax före klockan 03 inträffade ytterligare en misshandel, den här gången i Oskarsparken. Det var en 25-årig man som fick ta emot flera knytnävsslag i ansiktet från en 30-årig man. Han fördes i ambulans till USÖ för vård, okänt hur illa skadad. 30-åringen greps och lades in för tillnyktring. Han kommer förhöras under söndagen.

- Det har varit stökigt ute på stan i natt, vi har även fått in ytterligare anmälningar om misshandel, säger vakthavande polisbefäl Lotta Lindblad.

Mer läsning

Annons