Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya bilder: Eva kliver ini den svarta Cadillacen

Bilder från en övervakningskamera visar hur Eva Magnusson kliver in i en svart Cadillac. Den mordmisstänkte 51-åringen äger en sådan bilmodell. Den är mycket ovanlig.

Annons

Enligt uppgifter till NA syns det tydligt hur Eva Magnusson kliver in i den svarta bilen. Däremot ser man varken 51-åringen eller nummerplåtarna.

Men bilen som syns på bilderna är en Cadillac BLS, en bilmodell som endast finns i 224 exemplar i Sverige. Tittar man sedan på hur många svarta Cadillac BLS det finns stannar siffran på 68 i landet. I Örebro län finns bara en – 51-åringens.

Var bilderna har tagits kan inte källorna uppge. Men de ska vara tagna samma dag som Eva Magnusson försvann, den 29 december.

Uppgifter dementerades

NA:s tidigare uppgifter om att paret synts tillsammans på bild dementerades i onsdagstidningen av polisens informationschef Torbjörn Carlson. Konfronterad med de nya uppgifterna blir svaret inte lika kategoriskt.

– Ställer du frågan på det här sättet blir frågan mer relevant än sist, säger Torbjörn Carlson utan att utveckla sig ytterligare.

Han vill som tidigare inte kommentera enskilda detaljer i mordutredningen. Men Carlson bekräftar att polisen går igenom bilder från övervakningskameror. Det är en naturlig del i en utredning av det här slaget.

Mer läsning

Annons