Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt och enklare formulär för papperstidningens i dag-spalt

Från och med fredag morgon försvinner det gamla formuläret till i dag/evenemang.
Inskrivning av tips görs som vanligt på na.se – under rubriken "Tipsa oss" uppe till höger på första sidan. Det gamla formuläret gäller för evenemang till och med den 2 januari, och det nya från den 3 januari.

Annons

Klicka på pilen till höger om

Ingen inloggning behövs och det nya formuläret ser annorlunda ut. När det gäller "ort" och "typ av arrangemang" finns massor av förval under pilarna längst till höger.

Översta delen av det nya formuläret. Använd pilarna till höger för att få förslag på orter och typ av arrangemang.

Om din ort inte finns med, välj i stället den kommun som gäller. Om typ av arrangemang inte passar med något förval, välj övrigt. För synpunkter/förslag på fler orter/typ av arrangemang mejla till [email protected]

För att du ska få med din notis krävs att den finns hos oss klockan 8 två vardagar före införandet.

I det nya systemet går det inte att direkt välja flera datum för notisen. Men efter att en notis har skickats kan du välja "Lägg in fler evenemang". Praktiskt är då att ha texten i urklippsfunktionen (ctrlC) för att klistra in den (ctrlV), och för säkerhets skull skapad i ett annat dokument.

Viktigt: Om du har lagt in något i det gamla systemet, som gäller evenemang från den 3 januari, ber vi dig att lägga in notisen en gång till i det nya systemet. Vi kommer att ha en övergångsperiod på någon vecka, sedan hämtar vi endast från det nya. Tack för hjälpen!

Annons