Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plånboken fortfarande ett mysterium

Fortfarande har ingen hört av sig till polisen gällande den plånbok som lämnades in för två månader sedan.

Annons

Den 15 november berättade NA att en person någon/några dagar tidigare lämnat in en plånbok till polisen som ville komma i kontakt med ägaren.

Två månader av tystnad har följt.

- Vi har inte hört någonting. Ingen har hört av sig. Tyvärr, säger Åsa Johansson vid Örebropolisen.

Det låter ju lite konstigt.- Ja, det är lite märkligt. Men så är det ibland. Det kan bero på hur brett man når ut till folk, säger Åsa Johansson.

I november var polisen en smula förtegna gällande plånboken. Det är man fortfarande och vill inte släppa någon ny information.

- Inte i nuläget, nej, säger Åsa Johansson.

Det är lite speciellt att polisen efterlyser kunskap om ett föremål på det här sättet, men ändå är så knapphändig med information.

- Det är ju en balansgång mellan hur angeläget det är med information och hur mycket vi kan berätta, säger Mats Nylén, polisens presstalesman.

-

Men nu har det ju gått så lång tid - vad kommer att hända? Ju mer tiden går, ju mer brukar vi ju vilja berätta. Men i det här läget vill vi inte förstöra själva brottsutredningen, säger Mats Nylén.

Den cirka tio centimeter breda plånboken, har en logotyp där det står Thailand och ovanför syns två elefanter. Som det går att se på bilden ovan.

Känner du igen plånboken och/eller vet vem som äger den? Åsa Johansson vid Örebropolisen har telefonnummer 010-567 35 33.

Mer läsning

Annons