Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stölder med oregistrerad bil

Två män misstänks för att ha försökt stjäla från Net on Net. Den ena går in i butiken och plockar åt sig varor och den andra väntar utanför i en bil som har bortagna registreringsskyltar.

Annons

Det hela gick till så här enligt polisen i Örebro län: Två män stannar utanför Net on Net på Åbyvägen i en bil med bortskruvade registreringsskyltar. En av männen kliver ur bilen och går in i butiken och plockar åt sig en dator som han stoppat ner i en kasse. Mannen blir avbruten och går därefter ut ur butiken och sätter sig i bilen. De båda männen 23 och 24 år gamla stoppas sedan vid Värmeverket av polisen.

Liknande händelser har förekommit i Borås och Göteborg. Männen sitter nu anhållna efter förhör och den ene har erkänt brotten i Örebro och Västra Götaland.

Tidigare stölder

I Borås och Göteborg har det begåtts fullbordade stölder, med samma tillvägagångssätt som nu, mot Net On Net butiker. En person kör fram en bil med bortskruvade regskyltar medan en annan går runt och plockar varor i butiken, rusar sedan ut och blir upplockad av den "avskyltade" bilen. Ärendet samkörs nu med Västra Götaland.

Källa: Polisen i Örebro län(www.polisen.se)

Mer läsning

Annons