Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tiger om blodklockan

Polisens informatör Mats Nylén vill inte kommentera Aftonbladets uppgifter om att 51-åringens klocka ska ha varit nerblodad.

Annons

Polisens informatör Mats Nylén kan varken bekräfta eller dementera Aftonbladets uppgifter om att den mordmisstänkta 51-åringens klocka skulle varit full av blod.

- Jag vill inte säga någonting om de skulle ha rätt eller fel. När uppgifterna kom i pressen var det nytt för mig. Och om jag skulle känna till detta så vill jag inte säga någonting om det. För den här typen av saker är bättre att hålla för oss själva av utredningsskäl.

Hur har ni jobbat med fallet under helgen?-Just under helgen tror jag att det är ganska lugnt efter att vi under en lång tid har arbetat intensivt med utredningen. Det finns ju regler som innebär att man inte kan jobba hur mycket som helt. Men kommer det in tips kontrolleras de på olika sätt även om det inte är kontorstid. Men det ska inte ha kommit in tips under helgen vad jag vet.

Så polisen letar efter fler kroppsdelar eller planerar några gripanden just nu?- Inte så vitt jag känner till.

Kan du berätta hur det går i utredningsarbetet?- Nej. Vi vill inte säga saker som kan försvåra vår egen utredning, även om det spekuleras i media om olika saker.

Mer läsning

Annons