Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Titta vad jag har fyndat!

Annons
Charmige Gårdefors, 18 år, Gyttorp, och Seide Budak, 18 år, Örebro:– Chokladfudge, säger tjejerna och visar sina påsar. Vi är också på jakt efter brända mandlar, men det har vi inte hittat än.

Vissa köper alltid strumpor.

Andra en årsförbrukning plastpåsar.

Alla har vi våra måsten på Hindersmässan.

Stadsliv gick ut i snöstormen och frågade folk vad de fyndat.

Kurt Eriksson, 65 år, Öster:– Jag har köpt två tröjor, en påse nougat och så mössan som jag har på huvudet. Jag kände att jag behövde en direkt.
Pentti, 78 år, och Hely, 75 år, Kytösaho, Väster:– Vi har köpt rökt fisk. Vi brukar röka själv men den här vintern har det varit lite kallt, säger Hely. Och så har vi köpt honung och lite godis. Sen måste vi köpa plastpåsar – det gör vi alltid.
Marianne Gustavsson, 57 år, Hovsta:– Jag har köpt sopkvastar. De var billiga, 65 för den stora och 45 för den lilla.
Snön föll tung över marknadsbesökarna på onsdagen. Här kämpar sig Anna Wallin fram med vagnen. I bakgrunden syns Vartina Singh.
Annika Johansson, 35 år, Ekeby Almby:– Ullstrumpor. Jag köpte några redan förra året och de är jättebra. Nu har jag köpt fem par så barnen och jag kan vara varma om fötterna.
Maud Nylén, 67 år, Glanshammar:– Jag har köpt strumpor, 13 par för 100 kronor och alla med hundmotiv.
Josefin Andersson, 27 år, och Hampus Walldeck, 3,5 år, Söder:– Hampus har valt ett Star wars-lasersvärd, berättar Josefin. Själv har jag köpt strumpor och godis. Jag köper alltid strumpor på Hindersmässan, 14 par för 100 kronor.
Anita Johansson, 70 år, Centralt, Örebro:– En diskborste, jag behövde en ny. Annars brukar jag aldrig köpa något på marknaden, inte mer än lite godis.

Mer läsning

Annons