Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tv-bonden om sin hemliga talang

Drömmer du om att resa till Hawaii, bygga ett hus, eller bara träna tillsammans med din partner? Då kan Marcus Andersson i årets upplaga av Bonde söker fru vara något för dig.

Annons

I dag är sista dagen att skriva brev till bönderna i tv-programmet Bonde söker fru. NA tog ett snack med köttbonden Marcus Andersson, 37, från Odensbacken. Han har ännu inte fått ta del av breven tjejerna skickat in, eftersom de först skickas in till TV4.

Det är fyra år sedan hans senaste förhållande. Nu är Marcus Andersson redo att träffa drömtjejen - en livskamrat att skaffa barn med.

– Viktigast hos en tjej är att det klickar och att det känns rätt. Det ska kännas rätt invärtes. Det är kanske att generalisera, men jag har inte direkt någon smak utan fastnar för olika typer av tjejer, säger Marcus Andersson.

Hur kom det sig att du kom med i programmet?

– Det är någon som anmält mig som jag inte vet vem det är. Sedan ringde de och frågade om jag ville vara med, säger Marcus Andersson.

Marcus Andersson beskrivs i tv-trailern som "den sportiga bonden." Han gillar att resa, har tagit dykcertifikat och gillar att sporta. Han säger att det är ett plus om hans framtida tjej delar hans intressen.

– Det är inget måste. Men kan man ta en springtur tillsammans i löparspåret är det alltid trevligt.

Marcus Andersson har berättat för TV4 att han vill riva sitt gamla hus - och bygga ett nytt, gärna tillsammans med en partner.

Han gjorde en svensk klassiker förra året och berättar om sin envishet för att klara utmaningen.

– Säger jag att jag ska klara någon grej håller jag på tills jag klarar det. Jag hade knappt 15 mil i benen på Vätternrundan. Jag kom ändå runt på skaplig tid. Jag är lite tjurskallig och därför är det bra med en tjej som har lite skinn på näsan.

Han har också rest en del, och bland annat backpackat i Thailand, Laos och Australien. Drömresmålet är Hawaii och Karibien.

Har du någon hemlig talang?

– Jag spelade trummor när jag var yngre. Vet inte om det är någon talang längre, men det är inte så många som vet. Jag gick några år på musikskolan i Örebro ett par gånger i veckan.

Finns musikintresset kvar hos dig?

– Jag har inte trumsetet kvar. Det sålde jag när jag åkte på resan (backpacking). Det är bra länge sen jag spelade trummor men intresset finns att skaffa ett trumset vad det lider.

Hur viktigt är tjejens utseende för dig?– Givetvis ska man se någon form av attraktion i utseendet. Men det är minst lika viktigt hur tjejen är. Det ska inte vara något krångel i ett förhållande.

Har du något ålderspann på den tjej du söker?– Inte direkt. Det finns unga tjejer som kan vara väldigt mogna. Min förra tjej var äldre än mig.

Vad tror du om dina chanser att träffa någon?

– De är nog rätt så bra tror jag. Det är ett speciellt sätt att träffa någon på. Det handlar om hur man är sig själv och hur tjejerna är sig själva.

Vad tänker du om att kärleksresan filmas?– Klart det blir lite konstigt, men jag tror man lär sig.

Är du nervös?– Nej, det kan jag inte säga, mer nyfiken. Det är en jäkligt bra väg att hitta någon för de som söker vet vad de söker. Man når ut till rätt tjejer, säger Marcus Andersson, och berättar att tjejerna som söker är medvetna om hur en bonde lever och arbetar.

Vill du dejta Marcus Andersson? Här finns mer information om hur du skickar brev till honom.

Mer läsning

Annons