Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

USA vann VM-guld

Carli Lloyd gav aldrig Japan en ärlig chans när hon sköt VM-guldet i fotboll till USA. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

LOKALT

Natten i länet har varit lugn rapporterar Lotta Lindblad, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

SVERIGE

Israel deporterar två till Sverige

De två återstående av de 18 som var ombord Ship to Gazas fartyg "Marianne av Göteborg", som bordats av israeliska marinen, deporteras nu på morgonen av Israel.

VÄRLDEN

Osäkerhet efter grekiskt nej

Över 61 procent sade nej när grekerna i en folkomröstning tydligt avvisade långivarnas krav för att landet ska få nya lån. Nu går Grekland en osäker framtid till mötes.

Till tisdag kväll har eurozonen planerat in ett toppmöte om situationen. Enligt EU-parlamentets talman Martin Schulz finns "ett humanitärt stödprogram till Grekland" på bordet.

Tokyobörsen ned efter grekiskt nej

Tokyobörsens Nikkei 225-index föll 1,3 procent efter den tydliga nej-segern i folkomröstningen i Grekland. Landets väljare avvisade långivarnas krav på fortsatta reformer.

SPORT

Lloyd: "Vi skrev just historia"

En häpnadsväckande start. En storslagen matchhjälte. En historisk tredje titel.Carli Lloyd gav aldrig Japan en ärlig chans när hon sköt VM-guldet i fotboll till USA. Amerikanskorna vann finalen med 5-2.

- Mållös. . . Jag är så stolt över det här laget. Det känns overkligt, det har inte sjunkit in. Jag är så otroligt stolt över var och en i det här laget. Vi skrev just historia, sade Carli Lloyd med matchbollen under armen i TV4 efter sin uppvisning.

Mer läsning

Annons