Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterligare två nedslagna och sparkade

En kvinna blev förföljd och nedslagen i centrala Örebro i natt.
Och i Hallsberg blev en ung man misshandlad av flera män.
Totalt fem personer har gripits.

Annons
Polisen spärrade av ett område runt Fredsgatan på fredagen efter att en man blivit mycket allvarligt misshandlad samma natt. Spår har säkrats.

NA berättade i går om att en man vårdas på Akademiska sjukhuset i Uppsala med livshotande skador efter att ha sparkats i huvudet natten till i går.

I natt blev ytterligare två personer misshandlade och fick ta emot sparkar när de låg ner.

I Örebro promenerade en kvinna  tillsammans med en kamrat utefter Väståstrand vid 01-tiden. Medan de gick upptäckte de att en man följde efter dem. När kvinnan frågade varför han gjorde det gick mannen till attack och knuffade omkull kvinnan på gatan. Medan hon låg ner sparkade han henne sedan i sidan. Lyckligtvis skadades hon inte allvarligt och polisen kunde en stund senare gripa en 37-årig man i närområdet. Han misstänks för misshandel.

Några timmar tidigare misshandlades en ung man i Hallsberg brutalt efter en misslyckad affär.

Mannen hade köpt en mobiltelefon av två privatpersoner i Hallsberg. Det visade sig snart att telefonen inte fungerade och köpare och säljare stämde därför träff i Stocksätter på fredagskvällen. När köparen kom till platsen upptäckte han att säljarna hade tagit med sig ytterligare en antal bekanta till träffen.

– Det blev gruff och köparen slogs till marken, han fick liggande ta emot både slag och sparkar, säger vakthavande polisbefäl Jan Matérne.

– Han klarade sig väl hyfsat men fick ändå åka till sjukhus för omplåstring.

Fyra unga män greps i området av polisen vid 18.30-tiden. De är 16, 17, 18 och 23 år gamla och anhölls senare under natten misstänkta för grov misshandel.

MER LÄSNING

Misshandlade mannen nersövd - polisen har säkrat spår

Mer läsning

Annons