Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Örebroaren Håkan Carlsson fortsätter som förbundskapten

Han har varit förbundskapten för orienteringslandslaget sedan 2011.
Nu står det klart att Hålan Carlsson får fortsatt förtroende.

38-årige Håkan Carlsson, ursprungligen från Sannahed men som i dag bor i Örebro, blev tränare för utvecklingsgruppen. 2011 blev han förbundskapten och har nu suttit kvar på posten i sex år.

Och nu står det klart att Carlsson får fortsätta uppdraget. På onsdagen offentliggjorde förbundet att han skrivit på ett nytt fyraårsavtal.

– Det känns jättekul. Jag är verkligen motiverad att fortsätta och ser fram emot att utveckla verksamheten ytterligare, säger Carlsson i ett pressmeddelande.

– Efter VM i Bohuslän, som länge var ett viktigt mål vi jobbade mot, tog jag mig en rejäl funderare. Det tror jag är viktigt att göra ibland. Men ganska snart kände jag att jag inte är färdig med det här uppdraget. Det finns mycket att utveckla och jag har många spännande idéer för framtiden. Dessutom är det ju ett otroligt roligt jobb, i ett gäng med ett fantastiskt driv, säger Carlsson, som inom kort hoppas kunna presentera hur organisation och verksamhetsupplägg kommer att se ut.