Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Örebroläningar i Almedalen

 
Val 2014
Visa alla artiklar

Pär-Ove Lindqvist (m) är på plats i Almedalen.

Varför är du på Almedalsveckan?

Pär-Ove Lindqvist (M), oppositionsråd Lindesberg:

- För mig handlar det framför allt om kunskapsinhämtning. Jag var väldigt skeptisk, men efter förra gången har jag ändrat min syn på Almedalen. Man går upp strax efter klockan 6, duschar, åker hit och går på seminarier och föredragningar hela dagen från åtta på morgonen till nio på kvällen. Det man hinner på några dagar här skulle ta mycket mer i vanliga fall, där man skulle behöva ta sig till Örebro eller Stockholm för bara ett enda seminarium. Sen har vi ju ett eget seminarium på onsdag tillsammans med några andra kommuner. Vi bor i en sommarstuga i Tofta, jag och en till bor i en friggebod. Jag kan verkligen rekommendera det här, vi är också en bra mix av politiker och tjänstemän som åker, man hinner lösa en hel del på de här dagarna.

- Eftersom det är valår blir det också lite andra seminarier, till exempel har vi gått på ett par av LO:s. Det är intressant att se hur argumenten är på andra sidan, det kan man ju inte göra hemma Eller man skulle ju kunna gå på ett LO-möte där med, men det gör man ju inte.

Är du också i Almedalen? Mejla [email protected]