Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebrosonen kan lämna allsvenskan för utländsk klubb: "Vill ha mer speltid"

Gabriel Somi kan komma att lämna Östersunds FK. I en intervju med Fotbolltransfers.com så uttrycker Somi en besvikelse över att inte få spela tillräckligt mycket – en anledning till att han nu kan komma att lämna klubben.

Annons

Vänsterbacken Gabriel Somi kan lämna Östersunds FK. Det stårt klart enligt en intervju med ÖFK-spelaren som Fotbolltransfers har gjort.

– Jag är sugen på att få mer speltid helt enkelt. Det har varit tufft att vara utanför, att hela tiden gå in och ut i startelvan. Kontraktet är utgående, det går ut i november. Jag har inte hört något från Östersund än, säger Gabriel Somi i en intervju med Fotbolltransfers.com.

Nu kan ÖFK-spelaren komma att lämna klubben – för utländsk klubb. Enligt honom själv finns det intresse från turkiska och vitryska klubbar.

– Det finns intresse från utlandet, bland annat Turkiet och Vitryssland, men jag är öppen för förslag och jag är självklart öppen för allsvenska klubbar. Sen är det klart att drömmen alltid varit att spela utomlands, att testa på ett nytt äventyr. Men dyker det upp något bra i Allsvenskan vore det intressant, säger han.

Den senaste tiden har ÖFK-backen fått lite mer speltid än tidigare. Men fortfarande inte tillräckligt för att Somi ska vara nöjd med tillvaron i Östersunds FK.

– Ja, det har blivit lite mer speltid. Jag spelade mot AIK i början av juni och gjorde två mål. Fick sedan nytt förtroende hemma mot Djurgården och gjorde två assist. Jag har spelat lite mer men ändå inte vecka in och vecka ut.

Gabriel Somi kan komma att lämna ÖFK.

Läs även:

Här får Potter träffa Potter: "Två trollkarlar i en bild"

Fola Esch–spelaren om lagets succé i EL–kvalet: "Hittills är det en sensation"

Annons