Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oscar öppnar för lån till ÖSK

Under våren har det ryktats om allsvenskt intresse för Tottenhams Oscar Jansson. Nu avslöjar målvaktstalangen för NA att han kan tänka sig en utlåning - till Örebro SK.

- Jag för hela tiden en dialog med Anders Karlsson (ÖSK:s målvaktstränare), fast vi har ännu inte pratat om någon utlåning. Jag är öppen för det men vi får se hur det blir, säger Oscar Jansson till NA.

Oscar har ett år kvar på reservkontraktet med Tottenham och har tidigare under säsongen varit utlånad till League One-klubben Exeter City. Efter helgen är säsongen över och då kommer Oscar resa hem till Örebro för välbehövlig semester.

I sommar kan det dock bli aktuellt med en utlåning till ÖSK för resten av året då klubben har andremålvakten Peter Westman långtidsskadad, och i hans ställe har Peter Rosendal, utlånad till Väsby United, kallats in till matcherna.

- Seniorfotboll är helt klart intressant och Örebro kommer alltid att vara hemma för mig, säger Oscar Jansson.

Läs mer i lördagens NA, papperstidningen!