Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK-anfallare stängs av mot Kalmar

ÖSK-anfallaren Josef Ibrahim stängs av efter långfingret mot domarna i matchen mot Elfsborg. Det har Svenska Fotbollförbundets disciplinnämnd beslutat.

Det var i en situation i ÖSK:s match mot Elfsborg som Josef Ibrahim gick omkull i straffområdet efter en närkamp med Elfsborgs Andreas Klarström som Josef Ibrahim visade fingret mot domaren Martin Hansson.

Något som Hansson, som stod med ryggen till, inte såg, men som tevekamerorna fångade.

Efter matchen trodde Khennet Tallinger, ordförande i Svenska Fotbollförbundets disciplinnämnd, inte att nämnde skulle ta upp fallet och sa till NA:

Är situationen redan bedömd eller borde bedömts under matchens gång kan inte vi på egen hand ta upp ett ärende. Då är det domarens beslut som gäller.

Men så blev det alltså inte. I går, onsdag, tog disciplinnämnden istället beslutet att stänga av Ibrahim i måndagens hemmamatch mot Kalmar. Ett beslut som i dag blivit officiellt och publicerat på förbundets hemsida.

Läs mer om avstängningen i fredagens NA, papperstidningen!