Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK-anfallaren till akuten

ÖSK-anfallaren William Atashkadeh tvingades åka till akuten efter att ha vridit till foten på träning i fredags.
Han missar nu söndagens match mot Gif Sundsvall på Behrn arena.

– Hemma från akuten med en svullen fot. Tack Gud att det inte var någon fraktur, bara en stukning. Plastgräs är inte hälsosamt för min kropp, skriver Atashkadeh på Twitter.

William Atashkadeh har varit skadedrabbad en stor del av säsongen, men spelade från start i senaste matchen mot Elfsborg.

Nu tvingas han till ett nytt ofrivilligt avbrott och anfallaren fanns inte med på lördagens träning.

– Han fastnade i gräset och vred till foten. Inget muskulärt utan en sån skada man inte kan parera sig mot. William röntgade sig i går, men inget är brutet, säger ÖSK-tränaren Per-Ola Ljung.

Är han borta säsongen ut?– Det tror jag inte, men det är inte så mycket kvar av säsongen att vinka på. Jag kan inte spå om det.

Spel mot Sundsvall är inte att tänka på och Atashkadeh försvinner ur truppen tillsammans med avstängda mittfältarna Tobias Grahn och Daniel Bamberg.

Å andra sidan är Shpetim Hasami och Mohammed Saeid tillbaka efter sina avstängningar, och även Valdet Rama finns med i truppen igen.

Fotnot: NA har sökt William Atashkadeh för en kommentar under lördagen men inte lyckats.