Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK behåller segertruppen

Tre poäng mot Kalmar senast.
Nu kopierar ÖSK upplägget inför Syrianska-matchen.
– Vi kommer till spel med samma trupp. Tobias Grahn är enda frågetecknet, säger ÖSK-tränaren Peo Ljung.

På lördagen möter ÖSK bottenkonkurrenten Syrianska borta i allsvenskan. Seger, samtidigt som Gefle förlorar hemma mot Mjällby, skulle innebära att ÖSK med sju omgångar kvar av allsvenskan har fem poäng upp till Gefle på kvalplats.

Efter måndagens vinst mot Kalmar håller Peo Ljung fast vid exakt samma manskap som bärgade poängen i Småland.

– Inga förändringar sker. Det enda som kan hända är att Tobias Grahn har känningar i en ljumske och vi bestämmer på lördagen om han åker med eller inte. Annars ersätts ”Tobbe” av Patrik Anttonen, säger Ljung efter fredagsträningen på Behrn arena.

Om truppen blir den samma innebär det att Valdet Rama, Marcus Astvald och Patrik Anttonen återigen ställs utanför.

Vad tar ni med er från segern senast?– Vi kan inte ta med oss någonting från Kalmar. Inte mer än poängen som finns i tabellen och en känsla av att vi är starka och att vi kan vända matcher. Men det visste vi i och för sig även innan. Syrianska blir en ny utmaning.

Hur ska ni tackla Syrianska?– Jag är inte så glad på de här specifika grejerna inför matcherna. Vi har analyserat dem, vi har sett dem live och vi har den informationen som vi behöver. Vi har fått några formbewsked under veckan och sen kommer vi göra några taktiska val också för att maximera våra styrkor och göra det så obehagligt som möjligt för Syrianska, säger Ljung.

Läs mycket mer inför matchen i lördagens NA, papperstidningen!