Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK-betyg: Han var bäst mot Falkenberg

Stabil och efterlängtad 3–1-seger över Falkenberg. Här är NA-sportens betyg på ÖSK-spelarna.

Annons

Oscar Jansson 3

Svarade för fina räddningar när det behövdes som mest. Fortsätter att uppträda stabilt och har bra kommunikation med backarna. Chanslös på reduceringsmålet.

Daniel Björnquist 3

Stod för många bra räder på kanten – såväl defensivt som offensivt. Rev, slet och var minst lika tuff som han var snabb i vanlig ordning.

Michael Almebäck 2

Stångades bra i luften. Hade god koll på Falkenbergs anfallare. Markeringsmissen i samband med motståndarnas mål drar ned betyget.

Erik Moberg 2

Stabil och rejäl. På rätt plats vid flera tillfällen, och hade på det stora hela ett bra samarbete med Almebäck och de övriga i försvaret. Kom dock fel på Falkenbergs mål.

Sebastian Ring 4

Initiativrik, pigg och betydligt mer bestämd än innan. Visade att han på allvar vill vara en del av ett allsvenskt topplag. Bidrog med bra insatser över hela banan, och krönte sin prestation med ett påpassligt första mål i ÖSK-tröjan.

Maic Sema 3 (ut 77)

Trivdes betydligt bättre som ytter än som central anfallare. Finurlig, vaken och ständigt farlig. Svarade för ett lika vackert som välbehövligt mål.

Robert Åhman Persson 2

Kaptenen gjorde vad han skulle på mitten. Utan att glänsa överdrivet, för den delen.

Daniel Nordmark 3

Överraskade positivt. Stängde ned många av Falkenbergs anfallsförsök, och använde sina passningar väl. Stark insats som lovar mer. Får han en ny startchans mot Malmö?

Martin Broberg 2 (ut 91)

Kom inte riktigt till sin rätt. Sprang och kämpade på kanten i värmen, men oftast utan att få resultat. Kan mycket bättre, och det är han nog väl medveten om.

Daniel Gustavsson 3

Sylvass i omställningslägena. Alltid ett hot, och skapade chanser åt både sig själv och övriga lagkamrater. Fick göra ett välförtjänt mål som stängde butiken.

Astrit Ajdarevic 2

Använde sin alltid lika finkänsliga fot på ett bra sätt. Kom dock aldrig riktigt loss för sin egen del.

Inhoppare:

Michael Omoh (in 77), Ferhad Ayaz (in 91) spelade för kort tid för att betygsättas.

Alexander Axén 3

TränareLyckades väl med sin matchplan. Kan känna sig nöjd med sin coachning.

Betygskala

5: Enastående

4: Mycket bra

3: Bra

2: Godkänd

1: Underkänd

Minus: Usel