Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK drar i två AIK-spelare

Alhassan Kamara och Robert Åhman-Persson.
Där har ni två spelare med AIK-koppling som finns på ÖSK:s önskelista inför både julen och allsvenskan.

NA kan berätta att ÖSK siktar mot Solna. Åtminstone när laget jagar nytt och spets till återkomsten till allsvenskan nästa vår. På radarn finns vad NA erfar förre anfallslånet ”Crespo” Kamara, 20, som var något av vårens utropstecken i ÖSK med sex mål på tolv matcher. Innan han återvände under sommaruppehållet för att slå sig in i AIK:s allsvenska trupp. Men det lyckades han inte med. Bland annat på grund av en knäskada, som fortfarande stör honom.

– Knät har krånglat och ”Crespo” har haft lite oflyt. Han ska vara tillbaka igen om några veckor, säger Kamaras agent Patrick Mörk till NA.

Mörk vill dock inte antyda något om sin klients framtid.

– Jag vill inte spekulera i det. Han är AIK:s spelare och har ett längre kontrakt med AIK. Om någon annan klubb är intresserade av honom måste de köpa loss ”Crespo”, säger Mörk.

Utgående kontrakt Vad NA erfar ÖSK också intresserade av AIK-mittfältaren Robert Åhman-Persson. 26-åringen som inte kommer att förlänga sitt kontrakt med AIK när det löper ut i december.

– Jag har trivts enormt bra i AIK, men nu är det tid för nya utmaningar för mig och jag vill passa på att tacka alla spelare, ledare och supportrar som stöttat mig under mina många år i AIK, säger Robert Åhman-Persson till AIK:s hemsida.

Under 2013 blev det endast elva tävlingsmatcher för Uppsalasonen, som också har ett förlutet i Malmö FF, i AIK-tröjan.