Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK har Rinnes ersättare på plats

Detaljer återstår innan Jacob Rinnes efterträdare blir klar för ÖSK.

Annons

NA har tidigare rapporterat om att målvakten från division 1-klubben Nyköping Anton Fagerström varit med och tränat med ÖSK tidigare i sommar. Han har även tränat med klubben tidigare i vintras. Fagerström seglade därför inte helt oväntat upp som ett namn som ersättare för Jacob Rinne som för bara ett par veckor sedan blev klar för belgiska Gent.

Fotbollskanalen

menar nu att det är helt klart att det är helt klart att ÖSK kontrakterar den 24-årige Fagerström. Troligt är att han då blir andremålvakt bakom Oscar Jansson.

ÖSK:s sportchef

Magnus Sköldmark vill inte bekräfta värvningen men avslöjar ändå att det finns en spelare i Örebro som ska gå igenom de sedvanliga procedurerna innan allt kan räknas hem.

- Vi har en målvakt på plats. Men vi avvaktar läkarundersökningen och att det ska registreras och bli klart, säger han till NA.

Anton Fagerström själv vill inte kommentera en eventuell övergång till fotbollskanalen.

Han har dock tidigare medgett, så sent som för elva dagar sedan, att han såg fram emot att bli en eventuell ÖSK-spelare.

- De ska väl ha in en målvakt och det vore kul om jag blev här, sa han då.