Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK körde över Sundsvall

Örebro SK tog andra raka segern. Körde över Sundsvall med 3–0 hemma på Behrn arena. Nu toppar ÖSK superettan.

Mohammed Saeid gjorde 1–0 på straff efter att Shpetim Hasani gjorts omkull, Alhassan "Crespo" Kamara dundrade upp 2–0 i nättaket precis före paus och Ahmed Yasin ökade på till 3–0 i slutet. ÖSK körde över Sundsvall helt rättvist, höll nollan för andra matchen i rad och gick upp i en tidig ledning i superettan.

Fram till 60:e minuten hade ÖSK 6–0 i skott på mål och radade upp målchanser. Hetast var lagets högerkant, med högerbacken Patrik Haginge som fick ta hand om de allra flesta inläggen.

Sundsvall hade en boll i ribban i första halvlek, men fick spelet att stämma först efter timmen spelad, och på kort tid radade laget upp fem skott på mål, varav ett par tvingade ÖSK-målvakten Oscar Jansson till kvalificerade räddningar.

I slutändan var segern dock odiskutabel, och när två omgångar av serien nu fullbordats toppar ÖSK tabellen med sex poäng och fem plusmål.

Se också NA-fotografen Veronika Ljung-Nielsens direktbilder från matchen här ovanför.

Strax efter slutsignalen kan du som vanligt se inslag i NA-tv.

Så var matchen: Klicka här för att komma till NA:s direktrapportering.