Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK:s "Ibra" med i truppen

Plötsligt händer det, som det brukar heta i en lottreklam.
Nu gäller det i stället Josef Ibrahim som är uttagen i ÖSK:s trupp till mötet med Landskrona.

Forwardstalangen, som är född 1991, har en tuff tid bakom sig. Dåligt med speltid i ÖSK förra våren och utlånad till Syrianska, under hösten. Dock utan att få spela där heller. Inte heller den här säsongen i superettan har blivit som Josef Ibrahim hoppats på. Och den tekniske yttern har inte fått plats i truppen. Men när ÖSK har stora frågetecken för mittbackarna Magnus Wikström och Ilir Berisha så öppnas två platser i bussen.

På läktaren?Josef Ibrahim och Sebastian Ring följde med laget ner till Skåne på söndagen. Om duon flyttas upp på läktaren när matchen börjar får än så länge vara osagt.

Men i alla fall ett litet, eller kanske stort, steg framåt för ÖSK:s ”Ibra”.

"Tacksam"– Jag är väldigt glad och tacksam över att jag får vara med i truppen en sådan här match, säger Ibrahim, som inte vill stoppa huvudet in i mörkret och minnas det senaste fotbollsåret.

– Just nu fokuserar jag bara på att åka ner till Landskrona och förhoppningsvis få göra en bra match tillsammans med laget. Kan jag inte bidra på planen så får jag i alla fall stötta lagkamraterna. Det är så jag känner, säger han.

Kontrakt säsongen utMed tanke på den obefintliga speltiden hittills i ÖSK skulle en utlåning vara ett alternativ igen. Vad NA erfar är ingen återkomst till BK Forward aktuell.

– Jag hoppas på speltid. Om det blir i ÖSK eller någon annanstans får vi se. Jag tränar, krigar på för fullt och väntar på min chans ska komma här eller någon annanstans, säger han.

Josef Ibrahim har kontrakt med Örebro SK säsongen ut.