Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK:s storform håller i sig - vann igen

Crespos magiska målform håller i sig. Tillsammans med Patrik Haginge och Daniel Nordmark ordnade han tre poäng för ÖSK när laget vann med 3-1 mot Falkenberg.

Alhassan "Crespo" Kamarra är stekhet.

När ÖSK var mer eller mindre utspelat i första halvleken var han ljusglimten. Som bara behövde en sekunds gnistrande för att ge ÖSK ledningen.

En precis djupledspassning från Ahmed Yasin i den 17:e matchminuten förvaltade han lika behärskat som säkert. 1-0. Och det var väl ungefär det ÖSK hade att glädja sig åt efter den första halvleken.

Men smilbanden gick upp allt mer i den andra. Det tack vare en annan Örebrospelare som tycks ha hittat målformen.

Patrik Haginge fick några hårstrån på Daniel Sobralenses frispark, vilket räckte för att ställa Otto Martler i hemmamålet. Matchklockan stod då på 60.

Falkenberg var piskat att gå framåt. Vilket gjorde ytorna stora för ÖSK.

Men då blev det nerv i matchen.

Godsway Donyoh reducerade med fem minuter kvar.

Men till ingen nytta.

Endast två minuter efter det fastställde Daniel Nordmark slutresultatet till 3-1 genom att iskallt rulla in bollen i ett friläge. Hans första mål i ÖSK-tröjan.

Värt att notera är att ÖSK:s superform håller i sig. Segern var lagets femte raka(!) trepoängare. Det gör att laget har den hetaste formen i allsvenskan just nu.

På plats i Falkenberg har NA Anders Uddling. Läs vad han skriver om matchen i morgondagens NA, paperstidningen, som du även kan köpa som E-tidning här nedanför.

Klicka här för att komma till matchrapporten.

Avspark på Falkenbergs IP 16.00. NA:s Jonas Mathsson direktrapporterade.