Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK säljer bra trots kylan

Säsongskorten till ÖSK:s allsvenska hemmamatcher är fortsatt eftertraktade, trots den tidiga starten och kalla vintern.

Måndag den 15 mars har ÖSK rekordtidig allsvensk fotbollspremiär hemma på Behrn arena mot Åtvidaberg. 

- Vi är redan hemma med pengarna om vi jämför med fjolåret, och ligger i dagsläget bara 200 efter förra årets siffror i antal sålda privatabonnemang, säger klubbens vd Jan Karlsson.

2009 sålde ÖSK 4 200 abonnemang totalt, av vilka runt 2 300 gick till privatpersoner. Övriga ingick i företagspaket.

Jan Karlsson räknar med att klubben når minst lika goda siffror i år.

- Jag tror att den stränga vintern gjort att folk ännu inte riktigt tänker fotboll, så det har varit lite segt. Men just nu ligger vi på 2150 sålda privatabonnemang, så det ser bra ut. Och vi kommer att fortsätta marknadsföra säsongsbiljetter en bra bit in i säsongen, säger Karlsson.

Till detta kan läggas cirka 1800 sålda företagsabonnemang så här långt. Marknadsintäkterna totalt visar också på en fin ökning jämfört med fjolåret, mellan 1,5 och 2 miljoner kronor plus pekar det mot.

- Det kan vi delvis tillskriva det faktum att vi fått sju nya loger i östra läktaren. Försäljningen ser totalt sett bra ut, och vi jobbar vidare, säger Jan Karlsson.