Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK släpper inte i väg poängkungen

Warberg vill ha Robin Sjöberg.
Men ÖSK släpper inte sin poängkung till superligalaget.
- Han är alldeles för viktig för oss, säger Oskar Gustafsson, i ÖSK:s styrelse.

Robin Sjöberg har med sina 60 poäng varit ÖSK:s överlägset víktigaste spelare den här säsongen i division 1-innebandyn.

När Warbergs rightforward Magnus Danielsson skadade sig under lagets match mot Tyresö Trollbäcken riktades blickarna mot Sjöberg.

Men ÖSK släpper inte poängmaskinen.

- Robin är alldeles för viktig för oss. Vi har inte råd att tappa honom i det läge vi befinner oss i just nu. Det är en fantastisk innebandyspelare så jag förstår att intresse finns, säger Oskar Gustafsson, som i stället hann spetsa laget innan trasferfönstret stängde natten mot måndag.

Elitserieback

Timmarna innan gjorde ÖSK klart med backen John Eriksson, senast i division 2-klubben IBF Borlänge. Eriksson har tidigare gjort tre säsonger i ÖSK. Han kom till ÖSK inför säsongen 2005/2006 och vann division 2 första året. Därefter följde två säsonger i division 1 innan han flyttade hem till Dalarna igen. Tidigare har Eriksson spelat för bland annat IBF Falun i elitserien.