Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK Söder upp i serietopp

ÖSK Söder fortsätter att imponera i damettan. Under lördagen besegrades Älvsjö med 4-2,vilket innebär att ÖSK Söder går upp i tabelltopp.

ÖSK Söder visar på allvar att man vill kriga om en elitettanplats till kommande säsong. Under lördagen 4-2-besegrades Älvsjö med 4-2 hemma på Grönpepparparken. Emma Tivemo gav ÖSK Söder ledningen tidigt i matchen efter ett drömmål. En sträckt vrist från 25 meter som borrade sig in i det bortre krysset. Sedan dröjde det drygt 20 minuter innan hemmalaget gjorde 2-0 efter mål av Sabina Håkansson. Tio minuter senare gjorde Hanna Åbom 3-0 och ÖSK Söder hade verkligen kopplat ett hårt grepp om matchen.

Men i den andra halvleken började gästerna Älvsjö att äta upp ÖSK:s ledning. Efter en timme kom den första reduceringen på straff. Ännu mer dramatik i matchen blev det med Drygt tio minuter kvar då Älvsjö kom ännu närmare i målprotokollet. Men det här var ÖSK Söders match och repliken kom snabbt. Emma Tivemo göra sitt andra mål i matchen till 4-2, vilket blev slutresultatet.

I och med segern går ÖSK Söder upp i serietopp, två poäng före Västerås BK 30, som har en match mindre spelad.

Läs mer om matchen i söndagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning här nedan!