Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK-stjärnan spårlöst borta

På onsdagen gjorde ÖSK årets första träning på Behrn arena – men utan brassen Paulinho.
Klubben har sökt honom i veckor utan framgång.
– Vi vet inte var han är, säger sportchef Lennart Sjögren.

Paulinho fick dispens att lämna ÖSK-truppen tidigare innan vinteruppehållet för att åka hem till Brasilien. Men när ÖSK gjorde sin första träning på onsdagen dök han inte upp. ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren berättar att han länge har sökt honom.

– Jag har försökt att kontakta honom under en längre tid för hjälpa till med bokning av flyg bland annat.

När hade ni kontakt senast?

– Vi hade ett rejält snack innan han stack efter säsongen. På grund av hans familjesituation så släppte vi honom tidigare. Sedan skulle vi göra en avstämning i december, men utan framgång.

"Undrar vad som har hänt"

När förre ÖSK-spelaren Eric Bassombeng vid flertalet gånger kom för sent till ÖSK-samlingen, resulterade det i böter. Om böter är aktuellt i Paulinhos fall kan inte Lennart Sjögren svara på.

– Först och främst gäller det att få hit honom. Vi får dra lärdom från förra året när han också kom sent av familjeskäl. Men man undrar mest vad som har hänt och att allt är bra med honom.