Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK stoppar Hasani från landslaget

ÖSK stoppar Shpetim Hasani från landslagsspel.Skyttekungen får inte spela med sitt Kosovo mot Turkiet och Senegal nästa vecka.

Anledningen är att Kosovos matcher mot Turkiet, i Mitrovica på onsdag den 21 maj, och mot Senegal, i Genève nästan söndag den 25 maj, ligger utanför de internationella datum då klubbarna måste släppa spelare.

ÖSK utnyttjar därför möjligheten att stoppa Hasani som annars hade missat bortamatchen mot Elfsborg den 24 maj.

– Vi har fattat beslutet att inte släppa Shpetim eftersom matcherna ligger utanför officiella datum. Det är tränarna och jag som har resonerat om det, och det var ett enkelt beslut i det här fallet när matcherna i allsvenskan ligger som de gör, säger Magnus Sköldmark i ÖSK-ledningen.

Läs kommentarer till beslutet från Hasani själv, ÖSK:s tränare och fotbollschef Peo Ljung och Kosovos förbundskapten Albert Bunjaki i lördagens NA, papperstidningen, som går att köpa som e-tidning nedan!