Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK-talangen: "Det lilla sista saknades"

18-åriga ÖSK-talangen Jonathan Lundberg spelade från start i cupsegern mot Gais - hans första start för A-laget i tävlingssammanhang.- Det kändes helt okej, säger anfallaren.

Han var inblandad i mycket i ÖSK:s offensiva spel, Jonathan Lundberg, själv kände han att tävlingsdebuten från start med ÖSK:s A-lag var godkänd.

- Det kändes helt okej. Jag kom väl till en del lägen men avsluten var väl inte de bästa, det lilla sista saknades. Det positiva var väl att jag ändå var där i situationerna och det där sista kommer mer och mer. Men som sagt, ingen supermatch men helt okej, säger Lundberg.

Lundberg som varit skadad en period var ändå glad över att han fick så mycket speltid som han än då fick (86 minuter).

- Det var längesen jag fick spela så här mycket i och med att jag har varit skadad, så det är väl framför allt det som känns extra positivt, säger Lundberg och går vidare in på vad det var ÖSK gjorde bättre idag än senaste cupmatchen mot BK Forward (2-2).

- Främst att vi vågar mer än vad vi gjorde förra helgen. Nu tog vi initiativ och var inte rädda för att misslyckas på samma sätt som vi var då. Jag tror nog att vi hade en bättre inställning till uppgiften, säger Lundberg.