Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK testade spelare mot Gif Sundsvall i U21-match

Med fyra provspelare på planen förlorade ÖSK med 3-1 mot Sundsvall i U21 allsvenskan.

ÖSK kom till Sundsvall med fyra provspelare: Anfallaren Mozart Surville från Örebro Syrianska, högeryttern Diego Lopez från Pars FC samt högerbacken Kyle Garcia och mittbacken Josh Guydru från Patrick Walkers PSC-akademi. För provspelarna blev det ingen rolig historia eftersom ÖSK förlorade med 3-1.

Matchen började med ett starkt tryck från hemmalaget som lyckades näta tre gånger i första halvlek.

- Man kan säga att vi mötte ett starkt Sundsvall med flera A-lagsspelare. Det var en riktig utmaning. I första halvleken dominerade de kraftigt, från start till mål. Vi fick mest rikta in oss på försvarsspel och freda vårt mål. De ledde rättvist med 3-0 i pausen, säger Axel Kjäll, assisterande tränare i ÖSK.

Till den andra halvleken byttes de bägge amerikanerna ut och Örebro åt sig in i matchen.

- I den andra halvleken jämnade vi ut spelet. Även om Sundsvall fortsatte att spela bra var det jämnare i andra. Vi fick ett större bollinnehav och skapade fler målchanser. Sen så gör Diego mål i matchens sista sekund, säger Kjäll.

Fyra A-lagsspelare deltog i matchen: Sebastian Ring, Carl Ekstrand Hamrén, Christer Lipovac och Jonathan Lundberg.

Sundsvall gick i och med segern förbi Örebro som nu får finna sig sist i tabellen.