Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK testar ny anfallare

ÖSK testar en ny ung anfallare. Ur agenten Patrick Mörks stall.

Det är fortfarande oklart om Alhassan Kamara, ÖSK:s bästa målskytt under säsongen med sex mål i superettan, kommer att återvända från sitt lån till AIK under sommaren. Det påstår i alla fall ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark.

– Det finns inget beslut tagit om ”Crespo”, utan jag kan tänka mig att det tas om tio dagar eller något liknande, säger Sköldmark.

Samtidigt som ”Crespos” framtid är oklar väljer ÖSK att testa en ny anfallare ur agenten Patrick Mörks stall.

I Örebro nästa vecka– Funkar allt som det ska är det planerat att 20-årige Michael Mensah kommer och tränar med oss måndag till onsdag i veckan som kommer. Eventuell är han kvar på torsdagen också, säger Sköldmark.

– Mensah, som inte ska förväxlas med sin mer än tio år äldre namne, missade precis truppen till Ghanas U20-landslag och finns i Europa. Då tyckte vi det var läge att kolla lite närmare på honom, säger Magnus Sköldmark.