Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK till Turkiet - i tre veckor

Inget konstgräs på Behrn arena under hela januari.
Då drar ÖSK på träningsläger till Turkiet – i tre veckor.

NA kunde i går berätta att det nya plastgräset på Behrn arena dröjer. Örebroporten har inte haft möjlighet att lägga dit den nya mattan på grund av kyla och snö. Och nu har företaget beställt ett enormt tält för att kunna genomföra arbetet. Ett preliminärt startdatum är 3 januari.

– Men det kommer att ta lite tid att lägga dit mattan och under tiden har vi ju ingen möjlighet att träna på Behrn arena, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

Då bokar ÖSK in ett träningsläger i

Turkiet – i nästan tre veckor. Under perioden 9-26 januari kommer ÖSK-truppen att befinna sig i turistorten Antalya för att träna. Det kan också bli aktuellt med någon träningsmatch, medan den inplanerade träningsmatchen mot Brage 22 januari ställs in.

Det årliga träningslägret i mars blir av som planerat. Men istället för Cypern och Spanien som det varit de senaste åren – lutar det åt Turkiet igen, berättar Sjögren. 

Lär mer i onsdagens NA, papperstidningen!