Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK tillbaka i stan - match mot Syrianska ikväll

ÖSK är tillbaka i stan - trots kraftiga flygförseningar.
Så det blir match mot Syrianska ikväll.
ÖSK kommer att testa provspelarna Christian Noah och Finnur Justinusson.

Det var ett tag osäkert om träningsmatchen mot Syrianska skulle bli av. Orsaken stavades flygstrejk. Tanken var att ÖSK-spelarna skulle flyga hem från flygplatsen i Malaga strax innan klockan två i går eftermiddag – men flighten sköts upp ett par timmar.

Hann inte med planet

Det gjorde att ÖSK-truppen inte hann med planet i Zürich vid 19.30 som skulle ta dem vidare till Stockholm. Istället fick hela truppen ta in på hotell – och istället flyga till Arlanda tidigt imorse. Och vid 13-tiden anlände hela truppen till Örebro, berättar ÖSK:s pressansvarig Michael Karlberg.

Och matchen mot Syrianska är inte i fara?

– Nej, den kommer att spelas precis som planerat, säger Karlberg.

Noterbart till kvällens match är att ÖSK testar provspelarna Christian Noah och Finnur Justinusson. Båda två är anfallare. Noha är 24 år och kommer från Kamerun och spelar just nu i den makedonska ligan. Justinusson är 21 år och spelar i ligan på Färöarna.

I övrigt så är det reservbetonad trupp som är uttagen till kvällens match.

Matchstart är 18.30 och det är fri entré.

ÖSK:s trupp mot Syrianska

*Eventuellt kan det tillkomma fler spelare från ÖSK U.