Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖSK-tränaren Axén flaggar för provspelare: "Finns en som jag är spänd på"

Transferfönstret stängde i natt. Nu flaggar Alexander Axén för att det kan vara en provspelare på väg till lägret i Portugal.
– Det finns en som jag är spänd på och som vi eventuellt tar in, säger ÖSK-tränaren.

Trots den överraskande segern mot Aalborg (1–0) ser ÖSK-truppen tunn ut. En anfallare och en mittback ska in. Säkert någon eller några spelare till.

ÖSK har tidigare år testat spelare under Atlantic cup, och nu kan det bli aktuellt igen.

– Vi har några spelare som det känns som det bara är att trycka på knappen bara det här fönstret slår igen, säger Alexander Axén efter matchen mot Aalborg.

ÖSK-tränaren utvecklar:

– Det finns en som ligger nära till hands men vi får se vad som händer. Det finns en som jag är lite spänd på och som vi eventuellt tar hit. Men vi får se, det är egentligen inte det vi vill. fortsätter ÖSK-tränaren.

När kan det ske i såna fall?

– Det är svårt att säga. Det kan bli i morgon, eller inte alls.

Sista övergångsdagen blev det klart att tidigare ÖSK-kaptenen Robert Åhman Persson flyttar till Belenenses i Portugal.

– Jag har haft kontakt med honom hela tiden. Jag har vetat om vad han vill, han har varit väldigt tydlig. Jättekul för honom, jag är jätteglad för hans skull, säger Axén.

– Han har inte på något sätt satt oss i skiten, och det är inte så att vi inte agerat för att vi ska vänta på honom. Vi har jobbat jättehårt på alternativ hela tiden och räknade bort honom tidigt.