Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Över 10 000 följer NA på Instagram – här ser du månadens bästa bilder

Flera tusen personer följer NA på Instagram – och får massvis av spännande material.
Du har också chansen att synas där.
Men här får du våra bästa ögonblick, läsarnas egna bilder – och lite härlig nostalgi från den senaste månaden.

Annons

NA har nu över 10 000 följare på Instagram. Vi steppar nu upp arbetet med att ge er det senaste nytt, de bästa bilderna och de hetaste nyhetshändelserna även där.

–Jättekul att vår satsning på Instagram senaste tiden fått effekt, vi har fått tusentals nya följare bara senaste månaderna. Vi har haft kontot under ganska många år, men sen i våras jobbar vi mer medvetet. Bra bilder ska alltid vara i fokus, men med stories så har vi också fått en möjlighet att nå ut med nyheter, säger webbchefen Pierre Bokvist.

– Instagram blir en allt viktigare kanal för oss, och framförallt är det ett jättebra skyltfönster för vårt innehåll.

Här ser du några exempel om vad du hittar på NA:s Insta. Följ oss för att se mer av våra bilder.

Senaste nyheterna

I våra stories lägger vi ut våra senaste och bästa nyheter. Där får du en överblick om vad vi skriver om och vad som händer. Via dem kan du också klicka dig in på NA:s sajt, eller så kan du helt enkelt bara snabbt kolla igenom vad som hänt.

Bästa ögonblicken

På Instagram får du också se de bästa ögonblicken som inträffar. Senaste månaden har det varit Idoltätt, såklart. Men här hittar du även andra bilder, om Eva som räddade livet på en treåring och om Christinas otroliga pepparkakshus.

Städerna vi lever i

Örebro gick från tre veckor mörker – till ett härligt vitt vinterlandskap. Och vi försöker såklart fånga vad som händer i stan, stort som smått, årstid för årstid. Nu kan du hitta våra bilder och läsarnas egna under hashtaggen #NAvinter

Era bilder

Dina bilder har också chansen att synas på Instagram. Använd hashtaggen för årstiden för att visa hur din vardag ser ut. Just nu är det #NAvinter som gäller. Här ovan är två av läsarnas egna bilder.

#NAhistoria

NA:s arkiv är sprängfyllt med lokalhistoria. I över 100 år har vi berättat om vår vardag här i länet. Nu visar vi några av våra allra bästa bilder. På vår Instagram hittar du de här bilderna ovan, men även fler. Där kan du exempelvis se när Örebro gick över till högertrafik och en mycket bild från en kidnappning mitt i centrala Örebro 1971. Allt samlas under hashtaggen #NAhistoria.