Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Överraskade gymföretagare prisades

Mycket glada blev Oscar Palm och Christoffer Gustafsson då deras Forma Gym Cardio på tisdagen fick ta emot utmärkelsen Årets Gym.

 – Grattis! Ni är underbara och väl värda ett pris!

Oscar Palm och Christoffer Gustafsson har knappt hunnit äta upp tårtbiten, innan den första gratulanten kommer förbi: stamkunden Tina Josefsson som stort uppskattar både träningen och fikaumgänget på Forma.

Själva visst de båda bara att företaget Gym Control skulle komma förbi på besök- pokalen och diplomet blev sen en glad överraskning.

– Jättekul! Vi får ta med oss pokalen till en hedersplats på Hallsbergsmässan där vi ska vara med nu på fredag och lördag, säger Oscar.

Efter Formas två första år finns 800 medlemmar anslutna, vilket är dubbelt så många som var grabbarnas undre gräns för att fortsätta.

– Ja, det har verkligen gått över förväntan. Många medlemmar är trogna också, vi märker inte av så många toppar och dalar under året, säger Christoffer.

Framgången har gjort att Forma nu kan expandera med sin verksamhet i Handelshuset på Esplanaden: man har tagit över grannlokalen vägg i vägg efter zoo-butiken som låg där tidigare och tänker sig att erbjuda gruppträningar där från september.