Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

På Ikea bryr vi oss om våra kunders hälsa

Svar

... till ”Dåligt smittskydd vid Ikeakassor”, NA 6 juni.

Precis som du skriver påminner vi våra besökare om att vi är vi måna om kunderna och personalens hälsa, och ber därför alla tänka på att hålla avstånd.

Förutom kommunikation i högtalaren så har vi även vidtagit en mängd andra säkerhetsåtgärder i vårt varuhus. Vad gäller kassalinjen så vill vi att endast en person är vid respektive betalterminal för att kunna följa rekommendationerna kring avstånd.

Vi erbjuder också handsprit på flera platser i varuhuset, bland annat i kassalinjen. Detta för att du ska kunna göra en så trygg och säker betalning som möjligt. Vi ska dock göra detta ännu tydligare framöver för våra besökare.

För de kunder som vill handla hos oss och känna extra trygghet så erbjuder vi också numera Click&Collect med en Drive Thru lösning. Då kan man som kund, snabbt, enkelt och tryggt inhandla sina varor.

Conny Ring

kundrealtionschef, Ikea

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel